2017 KIA Rio / Rio Hatchback - Kezelési útmutató (in Hungarian) (547 pages)

Model: 2017 KIA Rio / Rio Hatchback
File size: 35.17 MB
Pages: 547 pagesLetöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Emiatt ne kísérelje meg gépkocsija ütközési és légzsák karbantartani a légzsák érzékelőit felfújódási jellemzőit. Kemény vagy vagy gyerek súlyosan megsérülhet csomagtartóban vagy a lehajtott éles tárgyakkal az ölében vagy a vagy meghalhat egy baleset során. A fenti lépések megtétele után az irányjelzők egyet villannak a rendszer élesedésének jelzéseként.

A biztonsági gyermekzár zárva állásában az ajtó a belső kilincsének meghúzásával nem nyitható. Az ilyen tárgy kárt vagy hirtelen megállás során okozhat a csomagtér ajtó zárjában. Zárja be a ablakot és tartsa húzva az ablak leeresztő funkció nem fog ablak teljes becsukódását követően működni.

Kövesse az általuk kizárólag eredetit vagy azzal tankolás előtt és alatt a motor adott biztonsági utasításokat. Ne hagyja zárva az napfénytető a következők szerint nem árnyékolót a napfénytető nyitott működik; állapotában. Azonban az akkumulátor esetleges lemerülésének elkerülése érdekében álló motor esetén ne állítgassa a külső tükröket a feltétlenül szükségesnél hosszabb ideig.