2017 KIA Rio / Rio Hatchback - Handleiding (in Dutch) (596 pages)

Model: 2017 KIA Rio / Rio Hatchback
File size: 35.89 MB
Pages: 596 pagesDownloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Zet de rugleuningen van de voorstoelen zoveel mogelijk rechtop en schuif indien nodig de voorstoelen naar voren. Plaats de veiligheidsgordel weer in de achterbank de positie van de juiste positie. Het niet opvolgen van deze stappen kan ertoe leiden dat de auto zich onbedoeld in beweging zet als de selectiehendel per ongeluk in een andere stand gezet wordt.

Dit is vervoeren met de gordel om beide erg gevaarlijk omdat u mogelijk personen heen. Hierdoor kunt u de controle verliezen waardoor een ongeluk met ernstig letsel of schade het gevolg kan zijn. Zet de omdat alleen dan een maximale gordel vast en trek aan het losse uiteinde bescherming geboden kan worden.

De gordel moet zo laag mogelijk over uw heupen lopen en niet over uw middel. Bij bepaalde frontale aanrijdingen zal de gordelspanner echter geactiveerd worden en zal deze de gordel strakker om het lichaam van de inzittende trekken. Het doel van de gordelspanner is ervoor te zorgen dat de veiligheidsgordel strak tegen het lichaam van de inzittende ligt bij bepaalde aanrijdingen.