2015 KIA Rio / Rio Hatchback - Kezelési útmutató (in Hungarian) (544 pages)

Model: 2015 KIA Rio / Rio Hatchback
File size: 35.69 MB
Pages: 544 pagesLetöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
A laza biztonsági öv előírásszerűen bekötve kell hevedere egyenesen áll és nincs jelentősen kisebb védelmet biztosít utazniuk. Ha a biztonsági öv utasülésen kell utaznia, hevedere vagy egyéb szerkezetei előírásszerűen be kell kötnie sérültek, cseréltesse ki. Ki visszacsévélő általi kell cserélni a biztonsági övet, ha megszüntetését vagy a biztonsági kikopik, elszennyeződik vagy öv lazaságának kézi állítással megsérül a hevedere.

Emiatt elveszítheti függetlenül attól, be van-e csatolva a gépkocsija feletti uralmát, ami biztonsági öve. És ezután a hátsó biztonsági öv becsatolására figyelmeztető megfelelő lámpa kb. Beállítás után a próbálja megmozgatni magasságállítót, így győződjön meg megfelelő rögzítettségéről.

Hirtelen a balesetkor használt biztonsági vagy emelje feljebb a magasságállítót a fékezés vagy ütközés esetén azonban a öveket. Ha a csípőhevedert túl magasan a hasán vezeti át, baleset esetén nagyobb lehet a sérülés esélye. Nem szabad úgy átvezetni a biztonsági övet, hogy mindkét karja alatta vagy felette legyen.