2015 KIA Rio / Rio Hatchback - Handleiding (in Dutch) (540 pages)

Model: 2015 KIA Rio / Rio Hatchback
File size: 35.3 MB
Pages: 540 pagesDownloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Door de bewegingen van het kind het gezicht of de hals van een kan de gordel niet meer in de juiste kind raken tijdens het rijden. Als een altijd goed in hun stoel zitten, de dienst weigeren, waardoor ernstig inzittende op de achterbank ligt of als de gordel op de juiste manier dragen letsel kan ontstaan. Beschadigde beste op de achterbank zitten en dienen moeten in een kinderzitje geplaatst onderdelen dienen zo spoedig mogelijk ze altijd goed beschermd te zijn.

Gebruik een geheel worden vervangen als de auto bij van een driepuntsgordel of de kinderzitje daarom alleen op de een aanrijding betrokken is. Door de grote gebruik maken van een en moeten altijd, ook als ze te groot krachten die bij een aanrijding dezelfde veiligheidsgordel. Een los kracht door het interieur van de kinderzitje kan bij een aanrijding auto geslingerd worden, of een noodstop door de auto waardoor het ernstig letsel kan worden geslingerd.

Trek het uiteinde van de heupgordel uit kinderzitje niet goed gemonteerd is blokkeert in een noodsituatie. Maak de gordel vast en stel de heupgordel af door aan het losse uiteinde van de gordel te trekken zodat deze goed om het kinderzitje past. Voer bij voertuigen met verstelbare hoofdsteun de band onder de hoofdsteun en tussen de stijlen van de hoofdsteun door.