2017 KIA Picanto - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (510 pages)

Model: 2017 KIA Picanto
File size: 33.3 MB
Pages: 510 pagesDownload navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Priporočamo tudi, da naslon za glavo nastavite kolikor se le da blizu glave. Če so predmeti nameščeni višje, lahko med nenadnim ustavljanjem zdrsnejo naprej in povzročijo telesne poškodbe ali škodo na vozilu. Namestite naslon sprednjega sedeža v pokončen položaj in povlecite sprednji sedež naprej.

Ne preklapljajte zadnjega sedeža na silo, če za preklapljanje ni dovolj prostora. Če preklapljate na silo, lahko poškodujete naslon za glavo ali druge dele sedeža. Preverite, ali je naslon sedeža popolnoma vpet v pokončnem položaju tako, da pritisnete na zgornji del naslona sedeža.

Če naslon sedeža ni pravilno vpet, se sedež v primeru nesreče ali nenadnega ustavljanja lahko preklopi, tovor se lahko premakne v predelek za potnike, to pa lahko povzroči težke poškodbe ali smrt. Če ne upoštevate teh postopkov, se vozilo lahko premakne, če se prestavna ročica nenamerno premakne v drug položaj. Ramenski pas medenico, prsni koš in ramena, kot če uporabljate varnostne pasove mora biti nameščen po sredini je predpisano; trebušnega dela vedno, ko se vozilo premika.