2014 KIA Picanto - Handleiding (in Dutch) (428 pages)

Model: 2014 KIA Picanto
File size: 29.54 MB
Pages: 428 pagesDownloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Bij bepaalde frontale aanrijdingen zal de gordelspanner echter geactiveerd worden en zal deze de gordel strakker om het lichaam van de inzittende trekken. Was de aan het stof blootgestelde huid zorgvuldig na een ongeval waarbij de gordelspanners zijn geactiveerd. Baby- en kinderzitjes op de achterbank vervoerd worden in moeten op de juiste manier op de een wettelijk goedgekeurd kinderzitje.

Veiligheidsgordels en kinderzitjes desbetreffende zitje wettelijk beperken de kans op letsel in geval goedgekeurd is. Ook deze informatie moet inzittenden te dicht bij een zich gebruik maken van de juiste op het label van het kinderzitje vermeld vullende airbag komen, delen in het beschermende systemen, inclusief staan. Gebruik altijd airbags en de veiligheid voor de een kinderzitje dat geschikt is voor inzittenden in dit instructieboekje de lengte en het gewicht van het zorgvuldig op.

Draag het heupgedeelte van de gordel moet zo schoudergordel hun gezicht of hals nog heupgedeelte van de gordel zo laag en strak en laag mogelijk gedragen worden. Als een verder de rugleuning naar achteren de gesp niet als u de neergeklapte inzittende op de achterbank ligt of als de staat, hoe groter de kans is dat de rugleuning van de achterbank weer rugleuningen te ver horizontaal staan, inzittende bij een aanrijding onder in zijn oorspronkelijke positie zet. Beschadigde geheel worden vervangen als de auto bij onderdelen dienen zo spoedig mogelijk een aanrijding betrokken is.