2012 KIA Picanto - Kezelési útmutató (in Hungarian) (427 pages)

Model: 2012 KIA Picanto
File size: 21.77 MB
Pages: 427 pagesLetöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Baleset gázpalackot, vagy egyéb tűz- és során ezek kieshetnek a zsebből, robbanásveszélyes anyagot a ás sérülést okozhatnak a gépkocsi rakodófiókban. Ezek lángra lobbanhatnak, illetve felrobbanhatnak, ha a gépkocsi utastere tartósan felmelegszik. A legtöbb ember fejének súlypontja általában a szeme tetejének magasságában van.

Ezután állítsa be a tárgyak nem érhetnek magasabbra megsérülhet a vezető. Ha nincs elég hely a hátső üléstámla le- vagy felhajtáshoz, ne erőltesse, mert az a fejtámla, yagy az ülés részeinek sérüléséhez vezethet. Állítsa függőleges helyzetbe az első Ha úgy húzza ki a biztonsági övet, ülés üléstámláját, és szükség esetén hogy az még a tartójában van, csúsztassa előre az első ülést.

Mozdítsa lefelé és nyomja le erőteljesen az üléspárnát a megfelelő helyzetébe. Ne szállítson a ülés beszorítsa vagy becsípje a a háttámla általi sérülését. Ha ezeket elmulasztja, a gépkocsi mozgásba jöhet, ha közben a sebességváltó választókarját, vagy a váltókart véletlenül másik állásba mozdítja.