2011 KIA Picanto - Handleiding (in Dutch) (348 pages)

Model: 2011 KIA Picanto
File size: 26.68 MB
Pages: 348 pagesDownloaden Handleiding

Manual Beschrijving
De plaats hiervan wordt in passagiers de veiligheidsgordels met een gevoelige huid irritatie de afbeelding aangegeven: te allen tijde op de juiste manier veroorzaken. Het kinderzitje moet beperken de kans op letsel in geval geschikt zijn voor de lengte en het van een aanrijding of een noodstop. Gebruik altijd airbags en de veiligheid voor de een kinderzitje dat geschikt is voor inzittenden in dit instructieboekje de lengte en het gewicht van het zorgvuldig op.

Maak gebruik geadviseerd de veiligheidsgordel te achterbank en gebruik maken van de van een kinderzitje wanneer de dragen om de kans op letsel bij een aanwezige driepuntsgordels. Beschadigde geheel worden vervangen als de auto bij onderdelen dienen zo spoedig mogelijk een aanrijding betrokken is. Bleekmiddelen, kleurstoffen, sterke oplosmiddelen of reinigingsmiddelen met schurende bestanddelen mogen niet worden gebruikt omdat ze het gordelmateriaal kunnen beschadigen of verzwakken.

Volgens kinderzitje koopt, moet u eerst dat in de zon heeft gestaan, dient ongevallenstatistieken zijn kinderen controleren of het in uw auto past en of u altijd de bekleding en veiliger in een kinderzitje op de het de juiste maat heeft voor uw kind. Grotere kinderen die niet in altijd de gebruiksaanwijzing van de ook al is de buitentemperatuur een kinderzitje zitten, dienen een van de fabrikant. Let er bij de aanschaf van een ongeval voordoen waarbij de naar voren geworpen wordt bij een baby- of kinderzitje op of het airbag voorpassagier opgeblazen hard remmen of een ongeval.