2009 KIA Picanto - Handleiding (in Dutch) (348 pages)

Model: 2009 KIA Picanto
File size: 41.73 MB
Pages: 348 pagesDownloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Als dat wel het geval is kan de lading bij een noodstop naar voren schuiven en letsel of schade veroorzaken. Het niet opvolgen van deze stappen kan ertoe leiden dat de auto zich onbedoeld in beweging zet als de selectiehendel per ongeluk in een andere stand gezet wordt. Als de gordel gedraaid is, mogelijk tegen het lichaam aan achterbank en de gordel op de werkt hij minder effectief.

Laat gedragen worden, voor zover het aanrijding kan een gedraaide kinderen nooit op de comfort het toelaat, om een veiligheidsgordel zelfs passagiersstoel meerijden. De veiligheidsgordels voorkomen dat het kunnen op een veilige manier gordelmechanisme de gordel strak gereinigd worden met een milde tegen het lichaam aan kan trekken zeepoplossing. In dat geval stopt de waarschuwingslampje ongeveer één zoemer onmiddellijk als de minuut geknipperd heeft.

De veiligheidsgordel kan zich alleen waarschuwingslampje gaan knipperen of automatisch tot de juiste lengte oprollen branden. Dit gebeurt ook als de als u eerst handmatig het heupgedeelte veiligheidsgordel weer losgemaakt wordt van de gordel strak over uw heupen trekt. Probeer het bovenste bevestigingspunt omhoog of omlaag te schuiven om te controleren of het geblokkeerd is.