2008 KIA Picanto - Handleiding (in Dutch) (318 pages)

Model: 2008 KIA Picanto
File size: 4.92 MB
Pages: 318 pagesDownloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Bleekmiddelen, kleurstoffen, sterke oplosmiddelen of reinigingsmiddelen met schurende bestanddelen mogen niet worden gebruikt omdat ze het gordelmateriaal kunnen beschadigen of verzwakken. Mocht er zich ongevallenstatistieken zijn kinderen naar voren geworpen wordt bij een ongeval voordoen waarbij de veiliger in een kinderzitje op de hard remmen of een ongeval. Grotere kinderen die niet in oplopen als een airbag in een kinderzitje ernstig letsel een kinderzitje zitten, dienen een van de geactiveerd wordt.

Gebruik een in de auto aanwezige veiligheidsgordels moeten altijd, ook als ze te groot kinderzitje daarom alleen op de te gebruiken. Baby- en kinderzitjes worden in een gesloten voertuig moeten op de juiste manier op de dat in de zon heeft gestaan, dient achterbank worden geplaatst en u altijd de bekleding en gemonteerd. Let er bij de aanschaf van gordelsluitingen te controleren een baby- of kinderzitje op of het voordat u uw kind in de auto zet, desbetreffende zitje wettelijk ook al is de buitentemperatuur goedgekeurd is.

Voordat u een bepaald kinderzitje koopt, moet u eerst controleren of het in uw auto past en of het de juiste maat heeft voor uw kind. Dit kinderzitje moet de juiste maat hebben voor het kind en dient volgens de gebruiksaanwijzing van de fabrikant te worden geplaatst. Maak de gordel vast en stel de heupgordel af door aan het losse uiteinde van de gordel te trekken zodat deze goed om het kinderzitje past.