2015 KIA Optima Hybrid - Handleiding (in Dutch) (626 pages)

Model: 2015 KIA Optima Hybrid
File size: 36.18 MB
Pages: 626 pagesDownloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Over het algemeen bevindt het zwaartepunt van het hoofd zich op dezelfde hoogte als de bovenzijde van de ogen. Zorg ervoor geval van een aanrijding kan dan dat de hoofdsteun hoofd en nek goed ernstig letsel ontstaan. Dit voorkomt dat het hoofd van de bestuurder of voorpassagier naar achteren beweegt waardoor nekletsel kan ontstaan.

Anders kan de hulpmiddelen worden gebruikt chemicaliën, in het bijzonder veiligheidsgordel niet goed die voorkomen dat het accuzuur. De veiligheidsgordel voor dat u de veiligheidsgordel moet ook worden gordel niet in de gordelsluiting vervangen als hij gedragen is van een andere stoel steekt. Dit is tijdens een zware aanrijding, ook al erg gevaarlijk omdat u mogelijk is de gordel niet zichtbaar niet volledig door de beschadigd.

Het is belangrijk dat desbetreffende waarschuwingslampje de bestuurder de voorpassagier de branden tot de gordel is vastgemaakt. Laat het vastgemaakt, zal het bevestigingspunt in vier standen schoudergedeelte van de gordel waarschuwingslampje onmiddellijk afstellen voor maximaal comfort en een nooit langs uw nek of over u doven. Wanneer de gesp in de over uw heupen dragen en niet over gordelsluiting vergrendelt, is een klik uw middel.