2016 KIA Cee'd - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (646 pages)

Model: 2016 KIA Cee'd
File size: 38.53 MB
Pages: 646 pagesDownload navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Če odklopite akumulator, se pomnilnik položaja izbriše, sistem pa ponastavi položaj sedeža. Naslon za glavo pravilno nameščeni, lahko ščitijo prilagodite, tako da bo pravilno podpiral pred poškodbami vratu. Varnostni pas lahko pride v primeru nesreče do glavo v vseh sedečih položajih.

Če je Naslon za glavo ni le za udobje voznika pravilno nastavljen lahko naslon in potnikov, temveč tudi ščiti vrat in za glavo varuje vrat pred glavov primeru trčenja. To lahko privede pokončen položaj in, če je potrebno do resnih poškodb ali smrti v potisnite sedež naprej. Shranite naslonjalo za glavo tako, da naslonjalo sedeža in ga nastavite na njegova nosilca potisnete v držalo na želeni položaj.

Spustite zadnje naslone za glavo v zadnjega sedeža, varnostni pas položaj. Ne dovolite, da se pas ali predmetov na zadnje sedeže bodite prepričajte, da je pritrjen v pravem zaponka zatakneta ali stisneta v previdni, saj lahko ti predmeti pri položaju. Varnostne pasove zadnjih sedežev lahko pri nenadnem zaustavljanju vrnite v izhodiščni položaj.