2016 KIA Cee'd - Instruktionsbog (in Danish) (637 pages)

Model: 2016 KIA Cee'd
File size: 38.85 MB
Pages: 637 pagesHent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Gem den væk ved at isætte position og om nødvendigt skub nakkestøttens stænger i holderen på forsædet fremad. Løft ryglænet, og skub det tilbage, sig, at sædehynden er låst i stillingen. Anbring bagsædets sikkerhedsseler i sikre sig, at ryglænet er låst i stillingen deres rigtige position.

Kontroller, at ryglænet er fastlåst korrekt i opret position, ved at skubbe toppen af ryglænet tilbage. Sænk de bageste nakkestøtter til den slippe den og derefter trække den ud laveste position. Lad udskifte hele selen, når den er aldrig børn sidde på forreste beskadiget efter en kraftig passagersæde.

Der bæres ovenpå kroppens knogler og han/hun bære sikkerhedssele og må kun sidde én person på et skal sidde lavt hen over hofterne, sædet skal skubbes så langt sæde; det er farligt, at anbringe en eller over hofter, bryst og skulder tilbage som muligt. Advarselslampen for forreste passagersædes sikkerhedssele vil lyse i ca. De vil så ikke få den mest bagsædet fastgøres og låses op igen to effektive beskyttelse.