2016 KIA Cee'd - Handleiding (in Dutch) (663 pages)

Model: 2016 KIA Cee'd
File size: 38.51 MB
Pages: 663 pagesDownloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Laat de voor het rijden de stoel af in de juiste schakelaar los als de stoel juist stand zodat het stuurwiel, de pedalen en afgesteld is. Anders kunnen de de schakelaars op het dashboard elektrische onderdelen gemakkelijk bediend kunnen worden. Druk op de voorzijde van de andere elektrische onderdelen schakelaar voor meer steun en op de beschadigd raken.

Beweeg het achterste deel van de bedieningstoets naar boven of naar beneden om de zitting omhoog of omlaag te verstellen. Hierdoor kunt u de controle verliezen waardoor een ongeluk met ernstig letsel of schade het gevolg kan zijn. Druk op de voorzijde van de geheugen, waarin de stand van de stoel schakelaar voor meer steun en op de met een druk op de knop kan worden achterzijde voor minder steun.

Duw de schakelaar voor het verstellen van de stoel onmiddellijk in de gewenste richting als de stoel te ver in een bepaalde richting beweegt. Zet de rugleuning zoveel mogelijk veiligheidsgordels niet gebruikt rechtop en schuif indien nodig de kunnen worden. Berg de hoofdsteun op door de en stelt u de hoofdsteun af in de pennen van de hoofdsteun in de gewenste positie.