2015 KIA Cee'd - Handleiding (in Dutch) (622 pages)

Model: 2015 KIA Cee'd
File size: 36.25 MB
Pages: 622 pagesDownloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Beweeg het achterste deel van de knop naar boven of naar beneden om de achterzijde van de zitting omhoog of omlaag te verstellen. Hierdoor kunt u de controle verliezen waardoor een ongeluk met ernstig letsel of schade het gevolg kan zijn. Druk op de voorzijde van de geheugen, waarin de stand van de stoel schakelaar voor meer steun en op de met een druk op de knop kan worden achterzijde voor minder steun.

Duw de schakelaar voor het verstellen van de stoel onmiddellijk in de gewenste richting als de stoel te ver in een bepaalde richting beweegt. Zet de rugleuning zoveel mogelijk veiligheidsgordels niet gebruikt rechtop en schuif indien nodig de kunnen worden. Berg de hoofdsteun op door de en stelt u de hoofdsteun af in de pennen van de hoofdsteun in de gewenste positie.

Zet de rugleuning zoveel mogelijk af- en oprollen om de blokkering op te rechtop en schuif indien nodig de heffen. Bij bepaalde frontale aanrijdingen zal de gordelspanner echter geactiveerd worden en zal deze de gordel strakker om het lichaam van de inzittende trekken. De veiligheidsgordels van de bestuurder hoofdzakelijk uit de volgende en voorpassagier zijn uitgerust met onderdelen.