2014 KIA Cee'd - Handleiding (in Dutch) (616 pages)

Model: 2014 KIA Cee'd
File size: 35.65 MB
Pages: 616 pagesDownloaden Handleiding

Manual Beschrijving
De inzittenden moeten in staat zijn om te voelen wanneer de stoel te warm wordt en moeten de stoelverwarming kunnen uitschakelen. Over het algemeen bevindt het zwaartepunt van het hoofd zich op dezelfde hoogte als de bovenzijde van de ogen. Zorg dat de hoofdsteun wordt vergrendeld nadat deze is versteld, zodat de inzittenden optimaal beschermd zijn.

Zet de rugleuning zoveel mogelijk veiligheidsgordels niet gebruikt rechtop en schuif indien nodig de kunnen worden. Voorwerpen die op de neergeklapte rugleuning vervoerd worden mogen niet boven de bovenzijde van de voorstoelen uitsteken. Als dat wel het geval is kan de lading bij een noodstop naar voren schuiven en letsel of schade veroorzaken.

Berg de hoofdsteun op door de pennen van de hoofdsteun in de houder aan de achterzijde van de zitting te steken. Druk achterbank in zijn oorspronkelijke de rugleuning stevig naar achteren positie nadat de bank is totdat deze vastklikt. Anders kan bij een om de rugleuning goed naar voren en zichtbaar is, is de rugleuning goed aanrijding of noodstop de omlaag te kunnen klappen.