2013 KIA Cee'd - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (572 pages)

Model: 2013 KIA Cee'd
File size: 33.3 MB
Pages: 572 pagesDownload navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Priporočamo, da pri vožnji in poškodujeta sistem za sistem pregleda pooblaščen dovajanje goriva. Dodatki za uporabljajte poletno ali zimsko gorivo v gorivo in informacije o njihovi uporabi so skladu s sledečimi temperaturnimi na voljo pri pooblaščenih prodajalcih pogoji. Skrbno opazujte nivo goriva v rezervoarju: če se motor ustavi zaradi težav z gorivom morajo biti za ponoven vžig tokokrogi popolnoma očiščeni.

Tako bi lahko zgubili bližini voznikovih stopal lahko sprednji naslon nagnjen nazaj, ob nadzor nad vozilom in bi prišlo motijo uporabo pedalov in celo nesreči lahko pride do hudih do nesreče s smrtjo, resnimi povzročijo nesrečo. Če je sprednji sedež poškodbami ljudi ali osebne sedeže ne postavljajte ničesar. Če pritisne na nezavarovani trebuh ali shranjujete predmete, naslonjene vrat.

To je najboljši zmanjšajo trenje med sedežem in položaj, ki vas varuje v primeru potnikom. V zračne vreče vedno sedite koliko tem primeru varnostni pas ne bo je mogoče nazaj od volana, pravilno deloval in lahko pride do medtem ko še vedno ohranjate resnih ali smrtnih poškodb. Če se sedež da je varno zaskočen tako, da ga premika ni pravilno zaskočen.