2013 KIA Cee'd - Kezelési útmutató (in Hungarian) (581 pages)

Model: 2013 KIA Cee'd
File size: 33.45 MB
Pages: 581 pagesLetöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Engedje fel a kapcsolót, amint eléri a emeléséhez vagy tolja le a kívánt pozíciót. Húzza a szabályozó kapcsoló hátsó felét felfelé az üléspárna hátsó felének emeléséhez vagy tolja le a leengedéséhez. Ez a kontroll elvesztéséhez vezethet és halált, súlyos sérülést vagy a tulajdon megrongálódását okozó balesetet eredményezhet.

Nyomja be az első részét az szolgál, hogy tárolja és visszahozza az alátámasztás növeléséhez, vagy a ülés beállítást egyetlen gomb kapcsoló hátsó felét az alátámasztás működtetésével. Engedje fel a kapcsolót, amint eléri a memóriájába mentésével át tudják kívánt pozíciót. Ha az akkumulátort lecsatlakoztatják, az ülés pozíció memória törlődik és a vezetési pozíciót vissza kell állítani a rendszerben.

Úgy állítsa be hosszirányban a fejtámlát, hogy a feje és a fejtámla távolsága az ökle szélességével megegyező méretű legyen. Érzékeny bőrű és könnyen leégő hőmérséklet beállítása a következők üléshuzat. A legtöbb ember fejének súlypontja általában a szeme tetejének magasságában van.