2016 KIA Carens - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (693 pages)

Model: 2016 KIA Carens
File size: 35.48 MB
Pages: 693 pagesDownload navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Na začetku vsakega poglavja informacije ali informacije, ki vam bodo je kratek seznam vsebine, tako, da lahko v pomoč. Dodatki za uporabljajte poletno ali zimsko gorivo v gorivo in informacije o njihovi uporabi so skladu s sledečimi temperaturnimi na voljo pri pooblaščenih prodajalcih pogoji. Skrbno opazujte nivo goriva v rezervoarju: če se motor ustavi zaradi težav z gorivom morajo biti za ponoven vžig tokokrogi popolnoma očiščeni.

Popravilo ali zamenjava omogočite zavoram, da se pravilno vsebnostjo žvepla (več 50 delcev na obrabljenih ali poškodovanih delov zaradi "usedejo". V primeru nesreče ali bližini voznikovih stopal lahko nenadne zaustavitve lahko motijo uporabo pedalov in celo potnikovi kolki zdrsnejo pod povzročijo nesrečo. Če je sprednji sedež nagnjen nazaj, lahko osebi, ki sedi v njem, bok zdrsne pod spodnji varnostni pas in tako velika sila pritisne na nezavarovani trebuh ali vrat.

To je najboljši potnik biti v prtljažnem prostoru položaj, ki vas varuje v primeru ali sedeti ali ležati na preloženem nesreče. Če želite uporabiti prednji sopotnikov sedijo na sedežih v sredini druge sedež, dvignite in povlecite sedežni vrste in na prednjih stranskih naslon nazaj tako, da povlečete ročico sopotnikovih sedežih. Močno povlecite sedežni način lahko mehanizem sedeža naslon, dokler se ne zaskoči v svoj poškoduje potnike.