2016 KIA Carens - Kezelési útmutató (in Hungarian) (701 pages)

Model: 2016 KIA Carens
File size: 42.74 MB
Pages: 701 pagesLetöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Engedje el a kart, majd győződjön behelyezése után a heveder meg a háttámla megfelelő meghúzásával szüntesse meg annak rögzítettségéről. Balesetkor vagy hirtelen fékezéskor ennek súlyos, esetleg halálos sérülés lehet a következménye. A lehajtott üléstámlán szállított tárgyak nem érhetnek magasabbra az első üléstámlák felső élénél.

Ennek figyelmen kívül hagyásakor, hirtelen fékezéskor előrecsúszhat a rakomány és személyi sérüléseket, vagy anyagi károkat okozhat. Dugja be a biztonsági öv csatját az üléstámla és az üléspárna között kialakított zsebbe, és akassza be a hátsó biztonsági öv hevederét az övvezetőbe, hogy megakadályozza a biztonsági öv megsérülését. Állítsa függőleges helyzetbe az első ülés üléstámláját, és szükség esetén csúsztassa előre az első ülést.

Az üléstámla függőleges helyzetbe visszaállítása után az üléstámla tetejének előre hátra mozgatásával mindig győződjön meg a megfelelő rögzítettségéről. Az ülés használati helyzetébe állításához húzza felfelé az üléstámla reteszelő kart vagy hevedert, és közben emelje fel és nyomja erősen hátra az üléstámlát, míg bekattan a helyére. Engedje le a hátsó fejtámlát a legalsó funkcióját, rögzítenie kell a hosszú helyzetébe.