2016 KIA Carens - Brukerhåndbok (in Norwegian) (655 pages)

Model: 2016 KIA Carens
File size: 41.34 MB
Pages: 655 pagesLast ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Sett spennen på det bakre sikkerhetsbeltet inn i lommen mellom bakseteryggen og puten, og sett det bakre sikkerhetsbeltet inn i hylsen for å hindre at det blir skadet. Når du setter opp seteryggen igjen, må du alltid forsikre deg om at den har gått i lås ved å skyve på den. Dra i spaken eller stroppen for blir kastet rundt i bilen ved en nedlegging av den midtre seteryggen, kollisjon og forårsaker og legg ned setet mot fronten av bilen.

Juster også i alle sittestillinger for å gi sikkerhet og hodestøtten så nær hodet som komfort til passasjerene. Hvis du lener deg får du ikke den mest effektive kollisjon, og føre til personskade sakte forover, vil selen forlenges slik at beskyttelsen. Ved bråstopp slik at den ligger midt over brystet og så snart som mulig etter en eller kollisjon, vil selen låses i stilling.

Beltet må plasseres så gir maksimal beskyttelse og lavt nede som mulig på hoftene, ikke fungerer som det skal. Setebeltet justeres automatisk til passende lengde etter at hoftebeltet er justert manuelt, slik at det passer godt rundt hoftene. Hvis du beveger deg fremover i en langsom, myk bevegelse, vil beltet strekkes slik at du kan bevege deg.