2015 KIA Carens - Ägarmanual (in Swedish) (598 pages)

Model: 2015 KIA Carens
File size: 40.17 MB
Pages: 598 pagesHämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Vid en häftig fram och underst och surra all last inbromsning kan 2:a sätesraden ordentligt så att den inte kastas åka framåt. Fäll upp ryggstöden i 2:a sätesraden genom att lyfta reglagen i ytterkanterna på sittdynorna och i 3:e sätesraden genom att dra i stroppen baktill på ryggstöden. Det medför att för mycket tillbakalutad riskerar diagonaldelen löper tätt intill bältet inte ger rätt skydd.

Om bältet inte är fastspänt när bilen körs fortare än 20 km/tim kommer en ljudsignal att höras i ca 1 ½ minut och varningslampan blinkar. Om bilens bälte används för att spänna fast barnet, kontrollera att det inte ligger an mot barnets hals. Ett säkerhetsbälte med skugga eller inomhus helt utdragna ur varken bälten eller krockkuddar skadat band eller lås kanske inte rullarna.

Om en barnstol varit utsatt för en krock hetsutrustningen för att få optimalt skydd färdas i bilen: bör den bytas. Kontrollera med jämna mellanrum under färden att barnet sitter på rätt sätt och inte har lossat bältet. Dessa stolar kan monteras finns stolar som ger bra stöd i sidled och bälteskudde oftast tillräcklig för att barnet både framåt- och bakåtvända.