2014 KIA Carens - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (616 pages)

Model: 2014 KIA Carens
File size: 28.21 MB
Pages: 616 pagesDownload navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Ko varnostni pas odpnete in pustite, da se vpotegne, se vpotegovalnik samodejno vrne na običajno stanje uporabe zategovanja sedečega potnika v sili. Za zagotovitev varnosti vaših otrok mora biti sprednja sopotnikova zračna blazina deaktivirana, ko bo treba v izrednim primerih otroški zadrževalni sedež namestiti na sprednji sopotnikov sedež. Če naslon za glavo ovira namestitev otroškega zadrževalnega sedeža, ga odstranite, tako, da boste lahko dobro namestili otroški zadrževalni sedež.

Povečana obremenitev, ki jo je povzročilo več sedežev lahko privede do pretrganja povezovalnega jermena ali sidrnih točk, kar lahko privede do resnih poškodb ali smrti. Povežite kavelj privezovalnega premaknjen nazaj do prvega spone lahko otroku omogočijo, jermena s pripadajočim držalom za zaskočnega položaja (skoraj da primejo za pas, kar lahko kavelj zadrževalnega sistema in pokončen položaj). Neprimerno povečana obremenitev lahko povzroči da odpovejo pritrdilne točke ali privezovalno sidro, kar lahko povzroči hude poškodbe ali smrt.

Če se to zgodi, bo zaganjalnik še naprej deloval, to pa poškoduje motor zaganjalnika in lahko vodi do požara zaradi prevelikega toka v napeljavi. Vaš sistem imobilizatorja sestavljajo Če želite omogočiti sistem za Če je ključ veljaven, se bo motor zagnal. Če nimate pravega ključa za Če želite onemogočiti sistem za S sistemom blokade motorja se preverja, vozilo, se motor ne zažene.